Omwonenden van windpark kunnen jaarlijks
een korting krijgen op hun energierekeningATTENTIE: Vanwege ontwikkelingen op de energiemarkt kunnen -zoals bij veel energieleveranciers- tijdelijk geen nieuwe contracten via Pure Energie worden aangeboden. Binnen korte tijd kan dat wel weer: waarschijnlijk voor een periode van één jaar.

Omwonenden van het windpark De Drentse Monden en Oostermoer kunnen jaarlijkse een korting krijgen op hun energierekening. Die korting geldt voor particulieren.  Dat aanbod komt van Pure Energie; het energiebedrijf dat betrokken is bij de bouw van 12 (van de 45) windmolens in het windpark. Omwonenden kunnen kiezen voor een contract van 1, 2, 3 , 4 of 5 jaar en krijgen een korting die oploopt tot 1100 euro.
Door omwonenden is herhaaldelijk gevraagd om een lagere energierekening.

Pure Energie biedt gas en elektriciteit aan. De stroom  heeft het bedrijf zelf opgewekt. Het energiebedrijf bouwt  windmolens en zonnepanelen in Nederland en werkt al sinds 1995 aan een duurzamer Nederland. Het aanbod geldt voor omwonenden van het windpark in Gieterveen, Nieuwediep, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Drouwenermond, Drouwenerveen, Nieuw Buinen, 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, Exloërveen, Valthermond, 2e Valthermond, Buinerveen, Drouwenerveen, Eexterveenschekanaal en delen van Stadskanaal en Musselkanaal.

Bekijk uw tarief bij Pure Energie