Windpark geeft kijkje in keuken tijdens Open Dag

Windpark De Drentse Monden en Oostermoer houdt zaterdag 11 juni een Open Dag (11.00-16.00 uur) bij de windmolen DEE-2.3 (tussen 1e Exloërmond en Nieuw Buinen). In een grote tent zijn diverse informatiestands ingericht. Bezoekers kunnen onder meer in de windmolen kijken. Kinderen kunnen zich vermaken op een springkussen, er is een foodtruck en de uitslag van de fotowedstrijd wordt bekend gemaakt.

De Open Dag vindt plaats langs de DEE-2 lijn, nabij 1e Exloërmond. De windmolens langs die lijn liggen langs een eigen weg van het windpark. Op die weg geldt eenrichtingsverkeer. Inrijden kan vanaf de Drentse Mondenweg en uitrijden via 1e Exloërmond.
Belangstellenden kunnen per auto of (brom)fiets naar de eigen weg van het windpark komen. Bij de ingang aan de Drentse Mondenweg (afslag nabij kunstwerk Gebroken Lijn) zorgen verkeersregelaars voor een veilige aankomst en verwijzing naar parkeerplekken. Bereiken van het terrein kan alleen vanuit de richting 1e Exloërmond vanwege werkzaamheden aan de rotonde in Nieuw Buinen.

Meer details op: www.drentsemondenoostermoer.nl/opendag